Arbeid mediation

Gaan voor je gelijk of voor je geluk ?
Gaan voor je gelijk of voor je geluk ?

Mediation biedt uitkomst voor het oplossen van geschillen die arbeidsgerelateerd zijn. Het betreft de bemiddeling tussen werknemer en leidinggevende/organisatie of werknemers onderling. Op tijd bespreekbaar maken van de problemen kan verdere escalatie en onnodige stress voorkomen. Tussenkomst van een goede mediator helpt de communicatie weer op gang en geeft ieder de ruimte om zijn kant van de zaak te belichten.

Mediation lost geschillen op

De mediation kan zijn gericht op verhelderen van standpunten, in beeld brengen van ieders belangen en oplossen van de problemen.

Vaak is het zinvol om vroegtijdig een geschilbemiddeling te starten, om oplopende spanning en escalatie te voorkomen. Via mediation blijkt vaak herstel van de arbeidsrelatie mogelijk; soms is het nodig om de werkcontext te veranderen of te bespreken op welke manier een nieuwe rol of positie binnen of buiten de organisatie zal plaatsvinden. Indien er gesproken moet worden over de beëindiging van de arbeidsrelatie, dan is ook dit mogelijk via de z.g.n. exit-mediation.

Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking.

Direct een afspraak plannen

    * alle velden invullen svp

    Of bel Bart Schleidt: 06 34 827 952