Over ons

Ervaren mediator

Bart Schleidt is sinds 2001 werkzaam als NMI-registermediator, arbeidsmediator en geaccrediteerd MfN-familiemediator. Als ervaren mediator bemiddelt Bart in familiezaken, scheiding, arbeidsconflicten en toezichtzaken.

Oplossingsgericht

Bart Schleidt zorgt als goede en neutrale mediator voor een evenwichtig gesprek en begeleiding naar het best haalbare resultaat. Ieder krijgt gelegenheid om zijn/haar verhaal zonder onderbreking te vertellen. Als de belangen over en weer helder zijn ontstaat er ruimte om elkaars kijk op de kwestie te begrijpen en nieuwe inzichten op te doen. Op een natuurlijke wijze werken we toe naar het best passende resultaat. 

Betaalbaar all-in

Keuze voor flexibiliteit op urenbasis of de zekerheid van een voordelig all-in pakket, met offerte op maat. Laat u verder informeren in een gratis kennismakingsgesprek. Aansluitend hierop krijgt u een passende offerte aangeboden, waarna de mediation direct kan aanvangen.

Subsidiemogelijkheden

Wij kunnen onder ‘High Trust’ uw toevoegingsaanvraag verzorgen via de Raad voor Rechtsbijstand (RvR). Indien (één) van u in aanmerking komt voor subsidie, dan hoeft er slechts een kleine eigen bijdrage betaald te worden.

Hart voor uw zaak

Met persoonlijke en deskundige begeleiding zetten wij ons volledig in. Wij begeleiden u bij het vinden van de best passende oplossing voor zaken die u aan het hart gaan.

Prettige locatie

Onze goed ingerichte accomodatie maakt het mogelijk om in alle rust belangrijke kwesties te bespreken. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur en de mogelijkheid om een frisse neus te halen in de omringende natuur.