Over ons

mediation-praktijk

Ervaren mediator

De mediators werkzaam bij of voor HumanCare-Mediation in het Gooi zijn allen ervaren MfN registermediators. De oprichter van HumanCare Mediation, Bart Schleidt, is al sinds 2001 werkzaam als NMI-registermediator, arbeidsmediator en geaccrediteerd MfN-familiemediator. Daarvoor heeft hij als facilitator en pendelbemiddelaar gewerkt en vele mensen begeleidt vanuit de (preventieve) rol als coach, trainer, (bedrijfs)fysiotherapeut en (arbo)consultant. De afgelopen 20 jaar hebben wij een breed Netwerk opgebouwd van samenwerkende (conflict)professionals die wij nu via HumanCare Mediation de krachten laten bundelen door zorg voor adequate conflictbemiddeling.

Oplossingsgericht

Onze neutrale mediators zorgen voor een evenwichtig gesprek en begeleiding naar het best haalbare resultaat. Ieder krijgt gelegenheid om zijn/haar verhaal zonder onderbreking te vertellen. Als de belangen over en weer helder zijn ontstaat er ruimte om elkaars kijk op de kwestie te begrijpen en nieuwe inzichten op te doen. Op een natuurlijke wijze werken we toe naar het best passende resultaat. 

Betaalbaar all-in

Keuze voor flexibiliteit op urenbasis of de zekerheid van een voordelig all-in pakket. Laat u verder informeren in een gratis oriëntatiegesprek; we belichten de mogelijkheden voor de situatie en bieden een vrijblijvende offerte op maat.

Subsidiemogelijkheden

Wij kunnen onder ‘High Trust’ uw toevoegingsaanvraag verzorgen via de Raad voor Rechtsbijstand (RvR). Indien (één) van u in aanmerking komt voor subsidie, dan hoeft er slechts een kleine eigen bijdrage betaald te worden.

Hart voor uw zaak

Met persoonlijke en deskundige begeleiding zetten wij ons volledig in. Wij begeleiden bij het vinden van de best passende oplossing voor zaken die aan het hart gaan. Leg uw verhaal voor aan één van onze mediators via een gratis oriëntatiegesprek; vrijblijvend en vertrouwelijk!

Prettige locatie

Onze goed ingerichte accomodatie maakt het mogelijk om in alle rust belangrijke kwesties te bespreken. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur en de mogelijkheid om een frisse neus te halen in de omringende natuur.

Wat kunt u met mediation

Soms ontstaan er wrijvingen of conflicten en is het nodig om er weer samen uit te komen. Onze mediators kunnen als neutrale partij een gesprek de ruimte geven waardoor belangen en afwegingen zichtbaar worden. In de mediation kunt u ‘de lucht klaren’ en kwesties oplossen. Toekomstgericht en met oog voor de verstandhoudingen.

Bij HumanCare Mediation kunt u o.a. terecht voor de volgende soorten bemiddeling:

Oprichting HumanCare Mediation

HumanCare Mediation is opgericht door Bart Schleidt, MfN registermediator. Een ervaren mediator die nu ruim 20 jaar actief is in bemiddelingswerk en gespecialiseerd in arbeid, familie en scheidingszaken. Bij HumanCare Mediation in het Gooi is Bart eerste aanspreekpunt en verbindende schakel binnen onze Netwerk organisatie. Bij HumanCare Mediation wordt de bemiddeling / mediation uitgevoerd door mediators die staan ingeschreven bij Mediatorsfederatie Nederland (MfN).

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met HumanCare Mediation in het Gooi: 035-6472002 of rechtstreeks met Bart Schleidt: 0634 827 952 .

MfN register

Onze mediators staan ingeschreven bij Mediatorsfederatie Nederland (MfN). Het MfN zet zich in voor professionalisering van het mediationberoep en staat voor borging van kwaliteit.

Samenwerking

Wij werken samen met (gespecialiseerde) mediators en professionals in aanpalende beroepen. Door deze samenwerkingsverbanden is veelal een meerwaarde mogelijk binnen de aangeboden dienstverlening met HumanCare Mediation als vast aanspreekpunt.